House of Lords Journal Volume 1: 6 March 1515

Pages 28-29

Journal of the House of Lords: Volume 1, 1509-1577. Originally published by His Majesty's Stationery Office, London, 1767-1830.

This free content was digitised by double rekeying. All rights reserved.

Page 28
Page 29

In this section

(fn. 1) Vicesimo secundo die Parliamenti.

MEMORANDUM, quod die Martis, sexto die Martii, vicesimo secundo die Parliamenti, presuerunt Domini subscripti, videlicet.

Archiepus Cant. Cancellar.
Epus. London.
Epus. Winton.
Epus. Lincoln.
Epus. Landaven.
Epus. Wigorn.
Epus. Norwic.
Epus. Convent. et Lich.
Epus. Hereford.
Epus. Roffen.
Epus. Exon.
Epus. Bangoren.
Epus. Cicestr.
Epus. Assaven.
Epus. Sarum.
Epus. Elien.
Epus. Meneven.
Epus. Bathon. et Wellen.
Abbas sancti Petri Westm.
Abbas sancti Albani.
Abbas sancti Edmundi de Bury.
Abbas de Glaston.
Abbas Abbenden.
Abbas de Evesham.
Abbas de Glocit.
Abbas de Ramsay.
Abbas beate Marie Ebor.
Abbas de Teukesbury.
Abbas de Reddyng.
Abbas de Bello.
Abbas de Wynchcombe.
Abbas de Hida, juxta Winton.
Abbas sancti Benedicti de Hulmo.
Abbas de Berdney.
Abbas Salop.
Abbas de Crouland.
Abbas de Cirencestr.
Abbas de Malmsbury.
Abbas de Waltham.
Abbas de Thorney.
Abbas sancti Augustini.
Abbas de Selby.
Abbas de Burgo sancti Petri.
Abbas sancti Johannis Colcestr.
Prior Coventr.
Abbas de Tavestok.
Archiepus. Ebor.
Epus. Dunelm.
Epus. Carleol.
Dux Buk.
Dux Norff.
Dux Suff.
Thomas Marchio Dors.
Comes Arundell.
Comes Oxon.
Comes Northumbr.
Comes Salop.
Comes Essex.
Comes Kanc.
Comes Darby.
Comes Wiltes.
Comes Surr.
Comes Wigorn. C.
Prior sancti Johannis Jrlm.
Ds. Ormund.
Ds. Roos.
Ds. Clifford.
Ds. Fytzwater.
Ds. Burgevenny.
Ds. Audley.
Ds. Zouche.
Ds. Willoughby.
Ds. De la Warr.
Ds. Dacre.
Ds. Broke de Cobham.
Ds. Dacre de Gillisland.
Ds. Scrope.
Ds. Dudley.
Ds. Latymer.
Ds. Stourton.
Ds. Fitzwarren.
Ds. Lomley.
Ds. Ferres.
Ds. Herbert.
Ds. Bernes.
Ds. Hastyngs.
Ds. Mountjoy.
Ds. Daubney.
Ds. Broke.
Ds. Conyars.
Ds. Darcy.
Ds. Mountegle.


HODIE Dominus Willoughby, ex Mandato Regis, Domino Cancellario et aliis Dominis Spiritualibus absentibus et in Convocatione occupatis, continuavit presens Parliamentum usque in crastinum, hora consueta.


  • 1. Orig 20°